USLUGE

Tretman radiofrekvencije

Radiofrekvencija je uređaj za učinkovito i bezbolno zatezanje opuštene kože lica i tijela, pomlađivanje lica, smanjivanje bora, podizanje očnih kapaka i regeneriranje oštećene strukture kože. Tretman se izvodi 1x tjedno u kuri od 6 tretmana.  Kod tijela se tretman preporuča svaka dva do tri dana.
Kontraindikacije za tretman su bolesti srca (pacemaker) visoki krvni tlak, epilepsija, trudnice, upalni procesi na koži (psorijaza, rosacea, dermatitis).

Radiofrekventna struja zagrijava kožu na 40 do 45 C. Uslijed zagrijavanja ubrzava se cirkulacija, potiče metabolizam stanica kože, a time i njezina regeneracija. Ubrzava se zacjeljivanje i metabolizam kolagena. Sve to dovodi do zatezanja kože i poravnavanja bora i ožiljaka.

Acne QS Hacker Therapy

Acne QS Hacker Therapy je revolucionarna terapija koja uklanja uzroke akni. Temelji se na inteligentnom – Qurorum Sensing (QS)mehanizmu koji blokira komunikacijski sustav među bakterijama.
Preporuke za tretman su osobe kojima je koža sklona aknama, masna koža s viškom sebuma, kontamirana koža s povećanim lojnim žlijezdama.

Ovaj tretman smanjenjuje broj mitesera i papula, blokira komunikaciju između bakterija, ima antibakterijska svojstva, potiče regeneraciju, smanjuje veličinu pora, uklanja upalne promjene, potiče proces regeneracije, održava razinu vlage, smanjuje sklonost upalama
Broj tretmana u paketu je od 4-8 ovisno o problemu, svakih 7- 14 dana.

Tretman s patentiranim neuropeptidom XEP -018

Ovaj revolucionarni tretman s patentiranim neuropeptidom XEP -018 smanjuje mimičke bore. Tretman je neinvazivan a jamči učinke slične botoks tretmanima bez potrebe za inekcijama.

Indikacije -eliminacija mimičkih bora, sprječavanje nastanka mimičkih bora, broj tretmana u paketu 4-8, učestalost jednom u dva tjedna.
Učinci tretmana: smanjena vidljivost ekspresivnih linija, opuštanje mišića lica.

Mandelična kiselina

Mandelična kiselina ima širok spektar primjene za osjetljivu kožu sklonu kapilarama, za masnu i mješovitu kožu s diskoloracijama i znakovima starenja. Velika prednost ovog pilinga je mogućnost korištenja tijekom cijele godine uključujući i ljeto.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija, je kontrolirani piling kože, kojim se uklanja stari rožnati sloj, vraća se sjaj kože, bore postaju pliće, rješava se problem hiperpigmentacija. Serumi, kreme i maske bolje će prodrijeti u dublje slojeve kože.

Maderoterapija

Maderoterapija (terapija drvenim valjcima) tehnika je masaže u terapijske i estetske svrhe. Preporučuje se za sagorijevanje masti, razbijanje celulita, za tonus i zatezanje, preoblikovanje tijela, stimulaciju limfe, opuštanje tijela i uma. Preporuka je izvoditi tretman svaki drugi dan.

Maschera al Ferra (željezna maska)

Maschera al Ferra, dubinsko je čišćenje kože lica, bez parenja (vapazona). Njezini sastojci (ulje crne masline,pčelinji vosak, cink oksid) djeluju protuupalno i smirujuće, otvaraju pore, reguliraju lučenje sebuma, a željezo u njoj na sebe veže nečistoće i temeljito čisti kožu.

Može se koristiti i na najosjetljivijim kožama poput rosaceje ili kuperozne kože. Tretman se može izvoditi kao kura 1 tjedno od nekoliko tretmana ili u slučaju mehaničkog čišćenja jednom mjesečno, odnosno po potrebi.